Roodhart

Roodhart

Specialist in het reviseren van rotating equipment en partner van Octopi. Roodhart steunt de gedachtegang van gebruikt materieel een nieuw leven te geven. Dit sluit naadloos aan bij onze denkwijze.

Bij Roodhart draait alles om zekerheid, technisch hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie in roterende apparatuur. De Roodhart Group stelt de norm als het gaat om gespecialiseerde productie, reparatie en revisie van pompen, mechanical seals en kogelkranen, evenals het assembleren van uiteenlopende pompsystemen voor de scheepsbouw en andere industriële bedrijfstakken.

De Roodhart Group is uw betrouwbare en robuuste partner in industriële en scheepvaartgerelateerde roterende apparatuur

Hun team van ervaren technisch experts staan 24 uur per dag voor u klaar om snel en doeltreffend een maatwerkoplossing te bieden. Zo pompt Roodhart zekerheid in uw bedrijfsvoering.

Roodhart is gecertificeerd volgens de normen van IECEx03 (ATEX), ISO, VCA en Achilles, en beschikt over volledig geoutilleerde werkplaatsen, een uitgebreide testfaciliteit en een separate werkplaats voor mechanische afdichtingen en pakkingen. In al onze dienstverlening volgen wij een ethisch, maatschappelijk verantwoord, duurzaam beleid.

Neem contact op met onze partner om een offerte op te vragen of voor advies.[dynamichidden dynamichidden-829 "CF7_URL"]
[dynamichidden dynamichidden-937 "CF7_get_current_user key='user_login'"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij graan graag voor u opzoek in ons netwerk!

Herstel Wachtwoord