Over ons

Over Octopi
Hét digitale platform waar vraag en aanbod van materieel uit de petrochemische sector samenkomt. Een verzamelplaats voor spare equipment en overstock uit het ARA-gebied. Een online marktplaats voor zowel eindgebruiker, aannemer als handelaar.

Algemeen bekend is dat er na afsluiting van een project vaak materiaal overblijft. Wat doe je er dan mee? Weggooien of ergens opslaan en vergeten? In de meeste gevallen zijn deze materialen nog in prima staat en kunnen ze absoluut nog eens gebruikt worden. Hier biedt Octopi de oplossing.

Een verzamelplaats van spare equipment en overstock
Door het materiaaeel op de website van Octopi te zetten, heeft het kans op een nieuw leven bij een ander bedrijf en levert het dus geld op. En het platform van Octopi brengt nog meer voordelen met zich mee:
– Jouw overschot wordt omgezet in waarde
– Het is een goedkopere oplossing dan nieuwkoop
– Een drastisch kortere levertijd is mogelijk
– Reductie van CO2 uitstoot door hergebruik

De mannen achter Octopi
Wist je dat een octopus zijn schuilplaats bouwt van spullen die hij onder water vindt? Dit maakt hem een van de meest vindingrijke dieren op de zeebodem. Deze vorm van hergebruik sluit perfect aan bij de werkwijze van Octopi.

De mannen achter de naam Octopi zijn Jan en Ivan. Ondernemers in hart en nieren, altijd bezig met het bedenken van nieuwe concepten.

De plekken waar veel van onze tijd en energie naartoe gegaan is, zijn terminals en raffinaderijen. Hier leverden wij samen heel wat (grote en kleine) projecten op. Met een berg kennis en een flink netwerk als resultaat. De start van Octopi was een logisch vervolg: de marktplaats voor de petrochemische industrie in het ARA-gebied.

8 poten en meer
Met alleen onze eigen handen en voeten was het zoveel zwaarder geweest. Daarom een klein
dankwoord voor de tips, trucs en adviezen die ons van alle kanten aan zijn komen vliegen. Zonder de
mensen om ons heen was Octopi nooit het platform geworden als dat het nu is. Dankjulliewel
allemaal! In het bijzonder noemen we John de Roode. Jouw vertrouwen in Octopi is ons enorm veel
waard.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij graan graag voor u opzoek in ons netwerk!

Herstel Wachtwoord